Odd Fellows

Meer weten?

Van maandag 18 tot en met zaterdag 23 april zetten de meeste Odd Fellowloges hun deuren wagenwijd open. Dat is intussen traditie geworden. Het biedt belangstellenden de mogelijkheid om eens uitgebreid achter de deuren van van het Odd Fellowhuis te kijken.

Het geeft tevens de mogelijkheid om eens een gesprek aan te knopen met de mensen achter die deur die zich Odd Fellows noemen; wat bezielt hen? Wat beweegt hen om zich aan te sluiten bij deze broederschap?
Even belangrijk is de vraag wat ze er halen en, wat ze er brengen natuurlijk.


Vaak wordt er een lezing o.i.d. georganiseerd. Een en ander zal op deze website aangekondigd worden, maar wordt vaak ook in de plaatselijke krant gepubliceerd.
In Nederland kennen we mannen- en vrouwenloges. In veel Odd Fellowhuizen tref je vaak beide aan, maar zoals gezegd: het zijn zelfstandige verenigingen.
In de komende tijd zal regelmatig een update gegeven worden over de gang van zaken. April lijkt ver weg, maar dat is maar schijn.
Heeft u aangaande de Odd Fellowweek een vraag, of wilt u iets anders over de Odd Fellows weten? Stuur een mail naar info@oddfellows.nl en wij komen zo snel mogelijk op uw vraag terug.