Odd Fellows

Odd Fellows uit Schagen laten ouderen genieten

De commissie GMA en de leden van de Magnus- en Coronaloge in Schagen hebben hun jaarlijkse uitje georganiseerd: Ouderen werden uitgenodigd voor een tocht door Noord Holland. Door het mooie weer zag het landschap er prachtig uit! Mooie luchten, heldere  kleuren, en veel dieren buiten. De tocht begon in Schagen, en binnendoor via Schagerbrug, naar de kust. Door Schoorl en Bergen naar Egmond en Heiloo, waar in Theeschenkerij  “De Trog” genoten werd van thee of koffie met homemade appeltaart.

Odd Fellows zijn gewone mensen met een perspectief op een betere samenleving. Zij zijn lid geworden van een internationale orde, de Independent Order of Odd Fellows.  In de beginselverklaring lezen we onder meer dat de mens als denkend wezen medeverantwoordelijk is voor hetgeen zich in de samenleving afspeelt op aarde.
De twee Odd Fellowloges, de Magnus- en de Coronaloge, bundelen hun maatschappelijke activiteiten. Hulp wordt geboden aan hen, die niet op andere wijze kunnen worden geholpen en instellingen die qua doelstelling passen bij die van de Odd Fellows.
Daarom ook willen zij mensen, die niet (meer) zelfstandig een tocht kunnen maken, een gezellige “uitje” bieden. De gasten hebben genoten en werden na de tocht in het Odd Fellowhuis aan de Buiskoolstraat ontvangen, waar werd nagepraat onder het genot van een drankje en een hapje.
Informatie: schagen.oddfellows.nl
Contact: 85magnus@oddfellows.nl             39corona@oddfellows.nl