Odd Fellows

Ontwaakt gij broederen

We zijn allen in onze zomerslaap verzonken en dat betekent momenteel passief het lidmaatschap van onze orde bedrijven. En daaraan komt een einde! Het zomerreces is aan het aflopen en dat betekent; aan de bak! Hoewel we nog niet officieel begonnen zijn, hierbij toch graag aandacht voor ons officieuze samenzijn op 18 augustus 2015.

De Ericaloge gaat doen waartoe ze in haar jubileumjaar (2014), samen met Stichting De Noorderboog in Meppel, de Ontmoetingsplaats heeft gesticht. Als bekrachtiging van 25 jaar samenwerken tussen De Schiphorst – onderdeel van De Noorderboog – en de Ericaloge is in 2014 kort op de realisatie van ‘De Schiphorst 3.0’ in de tuin van de nieuwbouw een Ontmoetingsplaats gerealiseerd. Doel van deze prachtige plek is om…. te ontmoeten.

Tijdens de tweede officieuze bijeenkomst van het zomerreces 2015 gaan we ontmoeten; op 18 augustus van 19:00 uur tot 21:30 uur op de zojuist beschreven ontmoetingsplaats. Het begintijdstip van deze bijeenkomst is afgestemd op het leefritme van de bewoners van De Schiphorst. Wij hopen velen van onze broederen te mogen begroeten op dit samenzijn met bewoners en verwanten van bewoners aan de Hoogeveensweg te Meppel (naast het Isala-ziekenhuis).

Tijdens deze informele en eenvoudige bijeenkomst proberen we samen met de bewoners terug te gaan in hun herinneringen op geleide van (oud Hollandse) accordeonmuziek in de zich ontwikkelende ambiance in de buitenlucht. Voor de sfeerimpressie hoe de Ontmoetingsplaats er nu uit ziet: belijk de bijgevoegde foto's.

Alle IOOF-leden, ook van buiten de Ericaloge, zijn welkom om bij te dragen aan deze avond! Daarmee willen we thema’s als verbinden en ontmoeten vorm en inhoud geven. Het officieuze karakter benadrukt de laagdrempeligheid van dit ontmoeten.

Graag zien we velen op 18 augustus 2015 van 19:00 – 21:30 uur bij De Schiphorst aanHoogeveenseweg te Meppel!

Commissie MA | Ericaloge | Meppel