Odd Fellows

Open avond Dronten

Uitnodiging open avond 26 oktober

  • Wilt u meer inspiratie en verdieping?
  • Leren van anderen?
  • Ontdekken hoe de Odd Fellows dit doen?

Kom met ons kennismaken! 

Tot rust komen met inspirerende teksten en muziek
Op onze open avond laat spreekster Elske de Lange u kennismaken met inspirerende teksten en muziek. Dit doet ze met het Thomas Evangelie, hierin staat zelfontwikkeling centraal. Elske kijkt ernaar vanuit de wetenschap, geschiedenis, theologie én op een taalkundige manier.  Ook vertelt ze over de betekenis van de muziek die we zullen horen.

Ontdekken wat we op onze bijeenkomsten doen  

De Odd Fellows zijn niet verbonden met een religie maar wel bezig met symboliek en zingeving. U ontmoet bij ons mensen van alle leeftijden en met allerlei achtergronden, uit Oostelijk en Zuidelijk Flevoland en de rand van Overijssel en Gelderland. We zijn allemaal mannen en vrouwen die zich interesseren voor de wereld om hen heen. We inspireren elkaar tijdens onze bijeenkomsten, komen er tot rust, krijgen nieuwe inzichten en ontwikkelen onszelf. Centraal staat een open sfeer en een levenshouding, waarmee we onze dagelijkse omgeving positief beïnvloeden. Veel Odd Fellows zijn ook maatschappelijk actief. 

Fijn als u komt!

Wilt u horen en zien wat we doen als we bij elkaar komen?  Even weg van de dagelijkse dingen en inspiratietijd voor uzelf? Samen met ons kunt u ons gebouw bekijken en alle vragen stellen die u heeft.

Wij zien uit naar uw komst! Kent u meer belangstellenden? Ze zijn van harte welkom. Koffie en thee staat klaar vanaf 19.30 uur

Donderdag 26 oktober 2017
20.00 – 21.45 uur, koffie klaar vanaf 19.30

Odd Fellow gebouw, Ketting 6, Dronten