Iedere maand in 2023 staat er in de Odd Fellows Boekenwinkel een andere provincie centraal. De boekenwinkel heeft verschillende tafels en ook de etalages zijn gevuld met honderden boeken. 

Oude, mooie, dure, zeldzame én nieuwe boeken over b.v. Flevoland: Direct na het uitstallen ervan ontstonden er al leuke gesprekken met klanten. Veel herinneringen en mooie verhalen. Niet alleen in de boeken, maar ook bij de klanten! De nostalgische, toeristische en andere boeken in de etalages en op de tafels in de winkel roepen verscheidene reacties op. Ook zijn er boerderijenboeken en meerdere stapels van andere specifieke boeken over Flevoland.

Odd Fellows Dronten hoopt veel geïnteresseerden te verwelkomen in Flevoland! De volledige opbrengst van de boeken gaat naar bij Odd Fellows passende goede doelen. Dit zijn mensen en organisaties die de samenleving mooier en beter willen maken met inzet voor anderen. Ook kunnen er altijd boeken worden ingebracht. Het adres van de boekenwinkel is Het Ruim 48, te vinden in Winkelcentrum Suydersee in Dronten.